Credits

The image used in this blog as custom header for the theme ChaoticSoul is taken from Tobias (Paraflyer) photostream. [Published under Attribution-No Derivative Works 2.0 Generic License].

Η εικόνα που χρησιμοποιεί το blog σαν λογότυπο κεφαλίδας για το θέμα ChaoticSoul λήφθηκε από τον Tobias (Paraflyer). [Δημοσιεύτηκε υπό την άδεια Attribution-No Derivative Works 2.0 Generic].

Μου φάνηκε ιδιαίτερα παράξενο που χρειάζεται να έχω μια σελίδα με ευχαριστίες στο Blog μου. Για πολλή ώρα επιχειρηματολογούσα για τη χρησιμότητά της και την πιθανή μελλοντική επισκεψιμότητα που θα είχε. Πείστηκα όμως πως τόσο τεχνικά, όσο και ηθικά, χρειάζεται να πω ξεχωριστά ευχαριστώ σε κάποιους ανθρώπους που συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του δικτυακού τόπου, είτε γνωρίζουν την ύπαρξή του, είτε όχι.

Πρώτα απ’ όλα να δηλώσω υπεύθυνα και σύμφωνα με το νόμο πως αν δεν ταλαιπωρούσα επί ώρες τον Αλέξη και τη Χρύσα, δεν θα μπορούσα ποτέ να αποκτήσω μια τόσο ωραία (για μένα) και λειτουργική (για όλους εσάς) σελίδα-ιστολόγιο. Και μάλιστα ΤΖΑΜΠΑ!

Είχα την τύχη να παρακολουθώ από κοντά τη γέννησή της και έμαθα ένα κάρο πράγματα που ίσως μου χρειαστούν αν αποφασίσω να φτιάξω μόνη μου το επόμενό μου ιστολόγιο.

Το άλλο μεγάλο ευχαριστώ που οφείλω είναι στον Όμηρο, συμφοιτητή μου στη Γεωπονική και πολύ καλό φίλο, αν και εξ αποστάσεως πλέον. Οι νομικές του συμβουλές ήταν μαργαριτάρια. Δεν περίμενα ποτέ να ξέρει ένας γεωπόνος τόσα πολλά πράγματα για πνευματικά δικαιώματα, όρους χρήσης, κλπ. Βρε μπας και μας είχαν μάθει τέτοια πράγματα στη Σχολή; Εγώ που ήμουν;

Παράλληλα με έφερε σε επαφή με blogs όπως αυτά της Magica, του Vrypan, του Anemos, του Allu Fan Marx και της Coolplatanos. Ο ίδιος ακόμη επιμένει πως με τον καιρό θα έβρισκα το δρόμο μου και θα γινόμουν αναγνώστρια αυτών των blogs, αλλά εγώ πιστεύω πως με βοήθησε περισσότερο που ξεκίνησα από τους καλύτερους του είδους και δεν «κακόπεσα».

Από ένα post της Magica έμαθα και για το twitter και τώρα τιτιβίζω αμέριμνα.

Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κανέναν…


Σχολιάστε